Publicatie Sportgericht

Groningen - Gisteren viel hij, na veel werk, eindelijk op de deurmat! Ons case report over het de ‘Volledige ruptuur van de Patellapees deel 2′. Wij, Hans Bult en ik, hebben het stuk geschreven naar aanleiding van een professioneel Basketballer die laatst genoemde zelf heeft mogen revalideren. Het was een indrukwekkende casus met een tevens net zo indrukwekkend revalidatie traject. We hebben er uiteindelijk een tweedelig case report van gemaakt welke we hebben aangeboden, vanwege zijn pracktische waarde, aan het blad Sportgericht.
..
Samenvatting: Volledige patellapees rupturen komen relatief weinig voor. In deel 2 beschrijven wij het postoperatieve sportrevalidatietraject van een professionele basketballer. Welke elementen uit de rehaboom worden in het basketbal gevraagd en moeten we dus doorlopen om de speler weer volledig te kunnen laten aansluiten in zijn reguliere training? Publicatie: December 2013
..

Leave a comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*