Collumn in Kitesurf Magazine (Blessureleed)

Groningen – Hij kent het medische team op zijn duimpje en maakt om de twee weken een pitstop in Groningen om zijn schouder te laten controleren. Kortom, tweevoudig wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon voelt zich thuis in het Sportmedisch Centrum van het UMCG in Groningen. Hier gaat alle aandacht uit naar een snel herstel van geblesseerde sporters. “Onze zorg is om sporters zo spoedig en veilig mogelijk terug te laten keren naar hun sport”, vertelt sportfysiotherapeut Leon Meijer. “Chirurg, sportarts en sportfysiotherapeut zitten hier onder één dak en dat scheelt veel tijd. Snelheid en kwaliteit is onze kracht.”

Klik hier

voor het gehele artikel in Kitesurf Magazine.

Voor vragen rond kitesurf letsels kun je altijd contact opnemen met Leon Meijer. Volgen via twitter: @leonmeijer2009

Leave a comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*