Symposium ‘The throwing athlete’

Groningen – Florian van der Hoeven en Leon Meijer hebben op 12 mei 2014 een symposium georganiseerd binnen het netwerk www.sportnoord.nl
Het netwerk SportNoord is een samenwerking tussen de aangesloten sportfysiotherapeuten in de provincie Groningen. Om op vakinhoudelijk niveau met elkaar te kunnen samenwerken heeft de organisatie dit symposium georganiseerd. Samenwerken, kennisdelen en elkaar beter leren kennen met als doel: de patient moet er beter van worden. Het is een ontzettend leuk en informatief symposium geworden waarbij de disciplines orthopedie, sportfysiotherapie en sportgeneeskunde elkaar goed vonden. Het ligt in de lijn om eenzelfde symposium eind van dit jaar nogmaals te organiseren met een ander onderwerp.

Klik hier

voor het programma.

Leave a comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*