Congressen

Congressen | 25 januari 2013

Safe the date: op vrijdag 25 januari 2013 zal het 11e Groningen Sports Medicine Symposium gehouden worden! Ook deze keer wordt er een postersessie georganiseerd. De postersessie is bedoeld om nieuwe onderzoeksresultaten op het gebied van sportgeneeskunde aan het publiek te presenteren.

Groningen Sports Medicine Symposium 2013 Call for Abstracts

De symposiumcommissie nodigt u uit een voorstel voor een posterpresentatie in te sturen. Er is gekozen voor een ruim thema: Sports Medicine. De geselecteerde posters zullen worden getoond tijdens het symposium in de pauzeruimte. De posters zullen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit vooraanstaande personen binnen de diverse uitgenodigde doelgroepen. Zij zullen de posters beoordelen op wetenschappelijke kwaliteit, relevantie voor de sportgeneeskunde en presentatie. De winnaar van de postersessie krijgt de gelegenheid tot het verzorgen van een mondelinge toelichting van 4 minuten tijdens het symposium en een geldbedrag van €500,-.

We zouden het bijzonder op prijs stellen als u een bijdrage kunt leveren aan ons symposium. Daartoe kunt u een abstract insturen voor 1 december 2012 (zie bijlage voor richtlijnen). Uw inzending kunt u mailen naar paog@umcg.nl.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u zich per e-mail wenden tot het Wenckebach instituut: paog@umcg.nl

Met vriendelijke groet,

De symposiumcommissie 2013

Stijn de Bruin
Steef Bredeweg
Elvira Tijdens-Creusen
Anton Slagers
Inge van den Akker-Scheek
Harry Gubbels

 

_____________________________________________________________________________________________________

Congressen | 2 november 2013

FysioCongres 2 en 3 november 2012: brein in beweging!

Na RAI Amsterdam is het dit jaar tijd voor een nieuwe locatie, namelijk het MECC in Maastricht. Thema van het congres is dit jaar: brein in beweging!

De fysiotherapeut is degene met kennis en kunde (hét brein) inzake het domein bewegen én het congres zet je ‘brein’ in beweging (innovaties, veranderingen maar ook de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen komen aan bod). Aan de inhoud van het congresprogramma wordt op dit moment hard gewerkt. Wilt u op de hoogte blijven en de digitale congresnieuwsbrief ontvangen, kijk dan op onze congressite.

_____________________________________________________________________________________________________

Leave a comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*